Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar
Curso de Orientación

Valoracions

Aquesta pàgina es perquè expressis la teva experiència al curs o sessió de Gps.

Orientacion Gps

Gràcies per l’aportació.

[wsrp_rating id=»855″]

21 comentarios en “Valoracions”

 1. Gracies al curs i tots els coneixements que he adquirit puc gaudir de mes autonomia i he guanyat en confiança a l hora de preparar-me pròxims reptes. Sens dubte un curs imprescindible per aquelles persones que vulguin fer de l orientació la base per les seves activitats a l aire lliure.

  Me gusta

 2. Excel·lent professional. Proper, amplis coneixements i disponibilitat màxima.

  La formació ha satisfet el nivell que esperava d’aquesta.
  Properament segur que m’agradaria fer una altre formació, centrant-me més en les possibilitats i particularitats del meu GPS actual.

  Moltes gràcies Israel i endavant!!!!!

  Me gusta

 3. Un gran professional. Merece toda mi confianza. Sin dudarlo acudo a él cuando necesito trastear rutas, mapas, implementación de programas. Siempre me atiende a la perfección.

  Me gusta

 4. Gran profesional.
  A mi me sirvio de ayuda para ir con más seguridad en la Transpyr del 2014.
  muy recomendable a todos los que son habituales de carreras por montaña.

  Me gusta

 5. Un gran professional en la materia, molt bona disponibilitat i a domicili en un curs d’iniciacio als GPS. Sens dubte tornare a comptar amb ell a l’hora de continuar el meu aprenentatge.

  Me gusta

 6. He fet el curs de l’Israel i només puc parlar que be, pels seus coneixements, la seva paciencia i la seva disponibilitat. el curs de GPS de l’Israel el recomano a tothom que vulgui treure profit d’aquesta eina

  Me gusta

 7. Ja fa uns anys el curset que vaig fer em va donar els elements necessaris per moure’m amb seguretat pel món del GPS i treure’n més profit de l’aparell. Tant és així que, en canviar de GPS amb noves prestacions no vaig dubtar en demanar a l’Israel una sessió particular per actualitzar-me. I de la trobada en vaig rebre molta més informació de la que n’esperava. Gràcies i felicitats!

  Me gusta

 8. Ens ha ajudat molt en una expedicio al Nepal. Ha sigut clau entendre aquests trastos per poder marcar rutes noves i seguir-ne de ja existents amb confianca.

  Me gusta

 9. L’Israel és un instructor de GPS experimentat que instrueix de forma pràctica, directa i segons les necessitats i nivell del seus alumnes.
  Salutacions

  Me gusta

 10. Gracies al curs vaig passar de no saber res de res tema fins a poderme descarregar i retocar i ajuntar rutes e orientarme x dins del gps.
  Super recomenable

  Me gusta

 11. Al Març vaig contactar amb Israel per fer el Curs de GPS personal. Des del principi vaig rebre bona atenció i predisposició per fer-lo.
  Vam fer una bona introducció i posteriorment en dues ocasions em va atendre de nou, solucionant dubtes tant en el funcionament del GPS com en el programa Basecamp.
  Es molt recomanable.
  Gràcies per la teva atenció Israel. Seguirem en contacte.
  Josep Albert

  Me gusta

 12. Vaig iniciar-me en el GPS ja fa anys amb l’Israel. Han passat els anys, els canvis de GPS i sempre que m’ha fet falta hi he tornat, perquè he trobat en ell una disponibilitat i voluntat per resoldre els dubtes, admirables. Mil gràcies!!!!

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s