Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Prepareu la ruta

Prepareu la ruta amb nosegps

Planejant un viatge és sempre una il. lusió i molta feina, des de nosegps.com volem ajudar a vostè i per què li recomanem l'ús, instal·lació i creació dels mapes per Gps que s'adapti a les seves necessitats.

Cada aventura té un específic, previsible només necessita cobrir amb antelació, perquè els meus punts principals són clares:

Durada de l'activitat amb l'autonomia:

Cada ús és determinant, la premissa important i principal és l'activitat, per exemple, ciclisme de muntanya, bicicleta, 4×4, Enduro… cada ús té les seves necessitats específiques. Autonomia està determinada per la necessitat per a la navegació. 100 km en bicicleta no és el mateix que 100 Km en moto o cotxe, durada i formes d'aplicació del Gps especificacions variarà.

4×4 i Trail d'Enduro visibilitat de pantalla ha de prevaler, és millor un Gps de com a mínim 4 "per a motocicletes, per la meva depèn del manillar com tancar això. Per 4×4 prefereixo 8 ", especialment en grans cotxes on el viatge és l'important.

Pantalla de zoom:

És una pregunta recurrent, el zom millor és que et dóna més informació amb maniobres menys, per aquest Gps permet l'ús del zoom automàtic, per exemple, navegació turn-by-turn en un cotxe és la millor. Ara, si surto a la carretera necessito alguna cosa diferent, ambdós mapa i fer un zoom, perquè la meva velocitat i desplaçament ha de ser diferents camins i trialeras, a peu o amb BTT. Zoom màxim que permet la majoria de Gps és de 30 metres, sigui necessari que com he dit al cim de l'esport de vela o no. Quan vaig a 40 Km/h per les pistes I necessiten zoom mínim de 150 metres d'anticipar la maniobra.

L'ús de mapes:

Sóc un ferm defensor de OpenStreetMap, es poden trobar sota llicència Creative Commons, això també li permet utilitzar, copiar o transformar lliurement, aquest dades és un mapa col·laboratiu creat pels usuaris, compartir informació i esforç de franc.  Aquests mapes són disponibles és de diferents formats, en línia (Render), ràster (imatges) i Vectorial (per a GPS). Sens dubte els mapes gratuïts són els millors, perquè arriben a llocs on no hi ha gens de correspondre o no és prou recent.

Teniu un exemple d'un mapa creat per Runnife, un projecte solidari dominat per l'esforç i la solidaritat.

Veure a pantalla completa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s